pregnant woman kissing partner holding ultrasound echo picture

Als je al eerder een hypnobirthing cursus hebt gevolgd (misschien bij een vorige zwangerschap) en je deze in korte tijd wilt opfrissen, dan heb ik ook een privé opfriscursus voor je beschikbaar.

Lesmateriaal opfriscursus

De persoonlijke opfriscursus hypnobirthing bestaat uit:

  • 3 uur persoonlijke begeleiding door mij als hypnobirthing docent met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, visualisaties en geboorteaffirmaties voor een kalme, ontspannen geboorte of aandacht aan andere onderwerpen uit de complete 12-urige zwangerschapscursus waar je behoefte aan hebt
  • 9 maanden toegang tot de online Hypnobirthing Pro-cursus incl. drie Nederlandse en/of Engelstalige hypnobirthing MP3’s om te gebruiken tijdens en na de cursus (die je misschien al hebt, maar voor het geval je ze ‘kwijt bent’ zijn ze inbegrepen voor jou).

Extra opfrismateriaal

moeder die na haar eerste baby zwangerschapscursus een opfriscursus hypnobirthing volgt

Naast de 3 uur persoonlijke begeleiding en de hypnobirthing MP3’s, ontvang je de volgende unieke extra’s die je niet krijgt bij andere hypnobirthing cursussen (op zich al €60 waard!):

  • Een ontspanningsoefening voor het loslaten van emoties rond je eerdere bevalling. Door het doorspreken van de eerdere bevalling en je opties door te lopen kan je sowieso deze keer andere of bewustere keuzes maken.
  • Toegang tot mijn leeslijst van aanbevolen bronnen, links en andere nuttige bronnen voor de zwangerschap en de postnatale periode.
  • Aanvullende zwangerschapsbegeleiding op maat mogelijk, incl. therapeutische zwangerschapsmassage, bevallingsmassage en massage van de kraamvrouw.

Neem contact met me op voor meer details over de hypnobirthing opfriscursussen.

Wanneer starten met je hypnobirthing opfriscursus?

Ik raad je aan om vanaf 20 weken zwangerschap met je hypnobirthing opfriscursus van start te gaan. Echt, hoe meer je oefent hoe beter. Oefening baart kunst. In principe kan je deelnemen tot 36 weken, maar het is nooit te laat! Ik geef ook les aan koppels die meer dan 36 weken zwanger zijn, dus e-mail me voor een gesprek als je dit stadium hebt bereikt en nog steeds de cursus zou willen doen.

Tarief opfriscursus

  • Tarief opfriscursus €367 per koppel voor een sessie van 3 uur uit te breiden met extra uren à €70 minuten. De opfriscursus hypnobirthing in Utrecht kan zowel bij jou thuis in Utrecht, op de praktijk in Hoograven of online plaatsvinden. Met mijn elektrische bakfiets kom ik graag naar je toe. Wat je behoefte ook is, neem contact met me op!
  • Geen zin of tijd voor een privésessie? Je kunt ook kiezen voor alleen de online Hypnobirthing Pro-cursus zonder privésessie van 3 uur, die is uiteraard voordeliger.