Phone

06-40143722

Email

[email protected]

Opening Hours

Ma - Vr: 9:30 - 17u

Waar is de privécursus beschikbaar?

Live in Utrecht en omstreken

De privécursus hypnobirthing cursus is op de praktijk in Utrecht of bij jou thuis in de Randstad beschikbaar en beslaan alle locaties die binnen 1 uur ov-reistijd vanuit Utrecht vallen. Daaronder vallen ook Nieuwegein, IJsselstein, Gorinchem, Montfoort, Vleuten, De Meern, Harmelen, Maarssen, Breukelen, Abcoude, rondom station Amsterdam Zuidoost en Amstel, Bunnik, Houten, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilhoven, Soesterberg, Den Dolder, Hilversum, Amersfoort, Woerden en Gouda.

Virtueel vanachter je beeldscherm

Virtuele cursussen met persoonlijke begeleiding via een videobelverbinding zijn natuurlijk ook mogelijk, dan kan je vanuit het hele land en daarbuiten meedoen, zelfs als expat in het buitenland. 

Online minicursussen

Wil je al meteen in je eigen tijd aan de slag met on-demand video’s? Bekijk dan ook eens het aanbod online minicursussen.

Wat zijn de voordelen van een privécursus hypnobirthing?

Privélessen hypnobirthing zijn waardevol omdat ze helemaal op maat worden gegeven voor jou en je geboortepartner. Zo kan je al jouw vragen aan mij kwijt en is alle aandacht op jullie persoonlijke situatie gericht. Deze privécursus is doordeweeks en in het weekend beschikbaar, op dagen en tijdstippen die jou passen. Hij wordt over twee lesdagen van elk zes uur verdeeld. De privécursus hypnobirthing bevat dezelfde informatie als de groepscursus hypnobirthing, maar heeft als voordeel dat we dieper in kunnen gaan op de onderwerpen die voor jullie relevant zijn.

Praktische info & tarieven

  • €497 per koppel op werkdagen (ook ‘s avonds), in de weekenden met toeslag van 10 euro per uur.
  • 2 sessies van 6 uur bij jou thuis / 4 sessies van 3 uur virtueel of op de praktijk te Utrecht

Aanvullende begeleiding

Een privécursus hypnobirthing kan worden aangevuld met extra ondersteuning voor, tijdens en ná de zwangerschap. Continue begeleiding door een vast vertrouwenspersoon draagt bij aan een soepele, kalme bevalling. Dit wordt ook wel het doula-effect genoemd. Continue zorg bij de bevalling kan de kans op een keizersnede verkleinen, de bevalling verkorten, de behoefte aan pijnbestrijding verminderen en de band tussen moeder en kind versterken. Neem contact op om de opties door te nemen.

Vragen en info

Stuur me een bericht voor meer info & vragen en ik kom z.s.m. bij je terug. Of plan een virtueel gratis kennismakingsgesprek in.