Phone

06-40143722

Email

[email protected]

Opening Hours

Ma - Vr: 9:30 - 17u

Moederzorg betekent dat ik meerdere therapeutische methodieken integraal hanteer om jouw energie en balans rondom jouw moederschap te ondersteunen, zoals beschreven in de vijf natuurgerichte principes die ik als BATC-therapeut toepas. De integrale aanpak gaat uit van jouw eigen wijsheid en zelfhelend vermogen en is gericht op het verbeteren van je hele kwaliteit van leven. Want jouw behoeften en ongemak zijn geen puzzelstukjes, maar onderdeel van jouw gehele zijn.

huid op huid contact gouden uur

Werkwijze en duur

  1. Vooraf vul je het intakeformulier in, zodat we tijdens de intake meteen in gesprek kunnen over de onderwerpen die er toe doen.
  2. Het eerste consult is een uitgebreid consult. Je deelt waarom je bij mij komt en ik stel vragen om aandachtig in kaart te brengen wat je behoeften zijn. Soms doe ik ook een aanvullend onderzoek. Bijvoorbeeld een voetdiagnose of constitutietest. Dan stel ik een persoonlijk behandelplan voor. Dit is een maatwerk serie van sessies voor een optimaal effect, waarbij de consulten elkaar aanvullen en versterken.
  3. We zetten een aantal afspraken in de agenda en gaan aan de slag. Meestal maakt een serie van vijf tot acht keer al een enorm verschil.
pastelle vlinder als symbool voor zachtheid bij baring

Waarom een serie van sessies?

Rondom de zwangerschap en in de kraamtijd (en ook daarbuiten) zijn trajecten van meerdere sessies krachtiger dan losse consulten. Dit geeft ruimte om de zachte body-mind methodieken hun werk te laten doen, precies daar waar nodig.

Mijn algemeen advies is om zo vroeg mogelijk, maar zeker vanaf week 37 van je zwangerschap minimaal één consult per week in te plannen. Mocht je bevallen, dan kan een voorbereidend consult worden omgezet in een bevallingsmassage of een postnataal consult voor nazorg. Zo ben je verzekerd van continue zorg met alle voordelen van dien en weet je zeker dat er plek is.

Vrouwen die gedurende 12 weken elke week therapeutische massage ontvangen ervaren minder depressieve gevoelens, angst en pijn. Ook hebben vrouwen die regelmatig lichaamsgerichte therapie ontvangen een soepelere bevalling dan die zonder, met minder interventies en pijnbestrijding.

Kennismaken

Je bent van harte welkom om vrijblijvend 15 minuten kennis te maken. Dan bellen we via een beveiligde videobelapplicatie voor de zorg. Of om meteen een afspraak te maken voor een eerste uitgebreid consult. Dan kan op de praktijk, bij jou thuis of in het geboortehuis of ziekenhuis.

Boek direct een afspraak via de online agenda. Het is daar niet mogelijk om een afspraak binnen 48 uur te maken. Wil je een last-minute afspraak of staat er geen geschikte tijd bij? Stuur dan een mailtje of bel 06-40143722! Wie weet is er nog een plekje vrij!