Specialisatie

Methodieken voor het ondersteunen van vrouwengezondheid / zwangeren en jonge moeders in het bijzonder 

1/5
De adem is de basis de energiehouding. Een mooi startpunt voor elke vrouw voor balans in lichaam en geest.
lucht bij ademhalingsoefening
voetreflex
2/5
De reflexzones staan in contact met alle orgaanstelsels. Via de voeten werk je direct op die zones die er voor jou toe doen. Bijvoorbeeld tijdens zwangerschap, de kraamtijd of de overgang.
3/5
Een warmtebehandeling uit de Chinese leer inzetbaar bij velerlei koude-klachten. Ook handig bij babies in stuitligging en herstel van littekens na bijvoorbeeld een keizersnede.
takken verweken baby baarmoedermond draaien

Dit is de ultieme ondersteuning voor lichaam en geest. In een rustige, prettige kamer word je door de eveneens rustige en prettige Marise ontvangen en behandeld. Doordat ze een totaalbeeld van je krijgt via een vragenlijst, heb je het geruststellende idee in goede handen te zijn. En die goede handen kunnen ook zeker zeer goed masseren!

Hypnobirthing roos visualisatie openen baarmoedermond
ayurvedische massage lotus
4/5
Therapeutische Ayurvedische massage en energetische ondersteuning via o.a. marma-punten (Vedische acupressuur). Abhyanga is een dagelijkse Indiase traditie voor mama in de eerste 40 dagen na de bevalling.
5/5
Therapeutische postpartum massages voor de kersverse mama geven energie & balans, rust, steun, troost, veiligheid en bekrachtiging van het moederschap na de bevalling.
oranje lelie als teken van moederschap en vrouwelijkheid

Kom op adem, land & balanceer

 Toewijding en aandacht maken het verschil

1. Jouw persoonlijke situatie in kaart
Met een intake & persoonlijk gesprek bepaal ik jouw behoeftes en wensen en stel ik een maatwerk aanpak voor, met methodieken die daarbij passen.
2. Serie van balancerende consulten
Het aantal consulten hangt helemaal van jouw situatie & vraag. Gemiddeld zijn er 5-8 consulten nodig om te balanceren. Meerdere sessies kort achter elkaar hebben het sterkste effect.
3. Bestendiging met levenskunst
Op de lange termijn maken leefstijlkeuzes en inzicht in en bewustzijn van je patronen het verschil.

Graag ondersteun ik je om lekker in je vel te zitten.