Telefoonnummer

+31 640143722

Email

[email protected]

Openingstijden

9:30 - 17:00

Goede voeding is een belangrijke pijler voor je gezondheid, maar wat is nou goed? Zowel klachtgericht als preventief ik je ondersteunen. Op basis van jouw behoeften stellen we een maatwerk voedingspatroon samen. Welke natuurvoeding vult en welke voedt?


Voeding als medicijn

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”. Dit zei Hippocrates ruim 2300 jaar geleden. Ook als de stelling oud, de gedachte is tegenwoordig nog steeds actueel. Ook in de Ayurveda is voeding en een goede spijsvertering de sleutel voor een goede gezondheid.

Geen dieet, maar voedingspatroon

In de natuurgeneeskunde kijkt met naar de energetische effecten van voeding. Daarbij neem je mee wat het met je doet. Werkt de voeding verwarmend, of juist verkoelend? En past dat op dit moment bij je, met hoe je in je vel zit?

Voeding na de bevalling: post-partum herstel

Zwanger zijn en bevallen vragen veel van je lijf. De voedingsstoffen uit je voeding gaan met voorrang naar je kindje. Daarom is het belangrijk om tijdens en na je zwangerschap goed te eten als zelfzorg, zodat ook jij genoeg energie overhoudt in deze bijzondere periode. Na de bevalling kan Natural Waves Body Mind Centrum je ondersteunen met een voedingspatroon voor postpartum herstel en energie.

Werkwijze natuurvoedingsmethodiek

We bekijken welke voeding en keukenkruiden je kan gebruiken om je vitaliteit te versterken. Leren luisteren naar de signalen van lichaam is hierbij een belangrijke stap, want elk lichaam is anders en reageert verschillend. Daar nemen we in een aantal stappen de tijd voor. Daarbij leer je al doende wat goed voor je is en wat niet. Uiteraard houden we dan ook rekening met eventuele gevoeligheden en allergieën. Zowel jouw body-mind type als specifieke klachten worden meegenomen om te bepalen welke voeding passend is. Bovendien is er aandacht voor een ondersteunende leefstijl (beweging, dagritme etc.).