Nieuw: Hypnobirthing in Amsterdam Zuidoost

Update september ’22: Na deze zomer blijf ik lesgeven in Amsterdam Zuidoost met privé hypnobirthing cursussen aan huis. Ook is er een online hypnobirthing cursus beschikbaar. Bekijk de cursusopties en meld je aan! Als voorproefje kan je ook deelnemen aan de gratis masterclass hypnobirthing, die ik maandelijks online geef.

Deze zomer start Natural Waves met hypnobirthing cursussen in Amsterdam Zuidoost. Deze complete, diepgaande en vriendelijke zwangerschapscursussen vinden plaats in een serie van vier woensdagavonden in buurthuis NoLIMIT, Geldershoofd 80 te Amsterdam. Makkelijk te bereiken met auto (gratis parkeren!) en het openbaar vervoer via Amsterdam Bijlmer ArenA en bus richting Ganzenhoef. In het Nederlands en Engels.

Vooraanmelding

Ben je zwanger in de omgeving van Bijlmer, Holendrecht, Nellestein, Reigersbos en Gein, Venserpolder én heb je interesse? Neem dan vooral contact op! Ook voor zwangeren en partners uit Amsterdam-Zuidoost, Diemen, Duivendrecht, Abcoude, Baambrugge, Loenersloot and Vinkeveen. Vragen?