Tarieven en vergoedingen

1:1 consulten

Tarieven op de praktijk

>>> Alle consulten zijn integraal en kunnen elementen van verschillende werkvormen bevatten. <<<

Balansconsult: 75 min 93,75 – algehele balans en energie

Zwangerschapsmassage 90 min €112,50 – zwangerschap >12 – 37 weken, zwangerschapskwaaltjes

Voetreflex voorbereiding bevalling: 75 min €93,75 – vervolgconsult 60 min €76 – zwangerschap >37 weken, bevalling, aanwakkeren weeën

Fertiliteitsconsult: 75 min €93,75 – zwanger worden, kunstmatige fertiliteitstrajecten IVF, KI, IUI

Menstruatie & hormonen consult 75 min €93,75 – onregelmatige menstruatie, menstruatiekrampen, PMS, endometriose, pcos, overgang

Postpartum massage 105 min €131,25 – vervolgconsult 90 min €112,50 – energie & herstel nieuwe moeders, lactatie

Stuitliggingsconsult met moxa 75 min €93,75 – stuitligging. Ook bij andere consulten wordt moxa integraal ingezet.

Litteken keizersnede consult 45 €67 integraal consult met o.a. moxa

Hypnobirthing videoconsult 45 min € 67 – persoonlijke counselling rondom geboorte & bevallen

Rebozo Sluitingsritueel vanaf 210 min €275, op aanvraag – transities bijv. na zwangerschap, miskraam, afsluiting vruchtbare jaren


De meeste 1:1 consulten komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoedingen door de zorgverzekering. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden voor alternatieve geneeswijzen voordat je langs komt. De prestatiecodes die in aanmerking komen zijn 24009 – Voetreflexzone therapie, 24014 – Ayurvedische geneeskunst, 24501 – Hypnotherapie. In het algemeen zijn er 5-8 consulten nodig voor het beste resultaat.


Tarieven op locatie

  • Toeslag aan huis/geboortehuis/ziekenhuis € 30,00 (niet voor bevallingsmassage, daarvoor geldt het bovenstaande tarief) in de gemeente Utrecht, daarbuiten €1 per minuut reistijd.
  • Bevallingsmassage thuis/geboortehuis/ziekenhuis 1e uur €145, vervolguren €76, inclusief reistijd.

Tegoedbon & U-pas

Het is ook mogelijk om een zwangere of net bevallen vrouw een tegoedbon cadeau te doen, bijvoorbeeld om als partner, collega, familielid of buurvrouw de zwangere dame of kraamvrouw te verrassen. Dan ontvangt de gelukkige een voucher met code om één of meerdere sessies mee af te rekenen, of een online cursus mee te volgen. Ook kun je hier je U-pas tegoed besteden aan behandelingen & cursussen. Neem contact op om je tegoedbon te bestellen.

Vrije Hypnobirthing Cursus – Hypnobirthing Pro (Nederlands of Engelstalig)

Hypnobirthing cursussen komen bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding uit het budget voor geboortezorg. Lees hier verder voor een overzicht en extra info voor de zorgverzekeraar.

Vergoeding bedrijven

Heb je een eigen bedrijf, dan zijn de kosten van de belasting aftrekbaar. In specifieke gevallen kan je werkgever of de gemeente de kosten vergoeden, vaak in verband met herstel bij ziekte of persoonlijke ontwikkeling.