Tarieven en vergoedingen

1:1 consulten

Tarieven op de praktijk

  • Ademmethodiek 90 min €112,50
  • Voetreflexmethodiek 75 min €93,75 – vervolgconsult 60 min €75
  • Postpartummethodiek 90 min €112,50
  • Moxamethodiek 75 min €93,75 – vervolgconsult 60 min €75
  • Ayurvedische massagemethodiek 90 min €112,50

Tarieven op locatie

  • Toeslag aan huis/geboortehuis/ziekenhuis € 20,00 (niet voor bevallingsmassage, daarvoor geldt het bovenstaande tarief) in de gemeente Utrecht, daarbuiten €1 per minuut reistijd.
  • Bevallingsmassage thuis/geboortehuis/ziekenhuis 1e uur €145, vervolguren €60, inclusief reistijd.

Tegoedbon & U-pas

Het is ook mogelijk om een zwangere of net bevallen vrouw een tegoedbon cadeau te doen, bijvoorbeeld om als partner, collega, familielid of buurvrouw de zwangere dame of kraamvrouw te verrassen. Dan ontvangt de gelukkige een voucher met code om één of meerdere sessies mee af te rekenen, of een online cursus mee te volgen. Ook kun je hier je U-pas tegoed besteden aan behandelingen & cursussen. Neem contact op om je tegoedbon te bestellen.

Hypnobirthing Pro

Zijn er vergoedingen mogelijk?

1:1 consulten

Dat ligt aan je verzekering. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden voor aanvullende (gedeeltelijke) vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen voordat je langs komt. De prestatiecodes die in aanmerking komen zijn 24005 – Natuurgeneeskunde, 24009 – Voetreflexzone therapie en 24014 – Ayurveda.

Hypnobirthing zwangerschapscursussen

Hypnobirthing cursussen komen bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding uit het budget voor geboortezorg. Lees hier verder voor een overzicht en extra info voor de zorgverzekeraar.

Doula

Voor doula services gelden geen vergoedingen uit de aanvullende zorgverzekering, maar de diensten kunnen wel aanvullend zijn op de consulten en zwangerschapscursus waar dit wel voor geldt.

Vergoeding bedrijven

Heb je een eigen bedrijf, dan zijn de kosten van de belasting aftrekbaar. In specifieke gevallen kan je werkgever of de gemeente de kosten vergoeden, vaak in verband met herstel bij ziekte of persoonlijke ontwikkeling.