Tarieven en vergoedingen

1:1 consulten

Tarieven op de praktijk

Voetreflexmethodiek: 75 min €93,75 – vervolgconsult 60 min €76 – zwangerschap >37 weken, bevalling, aanwakkeren weeën

Fertiliteitsconsult / Integrale voetreflex: 75 min €93,75 – zwanger worden, kunstmatige fertiliteitstrajecten IVF, KI, IUI, algehele energie & balans

Menstruatie & hormonen consult 75 min €93,75 – onregelmatige menstruatie, menstruatiekrampen, PMS, endometriose, pcos, overgang, algehele balans & energie

Ayurvedische massage / Zwangerschapsmassage 90 min €112,50 – zwangerschap >12 – 37 weken, algehele energie en balans

Postpartummethodiek 90 min €112,50 – 120 min €152 – energie & balans nieuwe moeders , lactatie

Moxamethodiek 75 min €93,75 – vervolgconsult 60 min €76 – stuitligging, menstruatie, postpartum, littekens

Rebozo Sluitingsritueel vanaf 210 min €275, op aanvraag – transities

Hypnobirthing videoconsult 45 min € 67 – persoonlijke counselling rondom geboorte & bevallen

De meeste 1:1 consulten komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoedingen door de zorgverzekering. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden voor aanvullende voor alternatieve geneeswijzen voordat je langs komt. De prestatiecodes die in aanmerking komen zijn 24009 – Voetreflexzone therapie, 24014 – Ayurvedische geneeskunst, 24501 – Hypnotherapie. In het algemeen zijn er 5-8 consulten nodig voor het beste resultaat.

Tarieven op locatie

  • Toeslag aan huis/geboortehuis/ziekenhuis € 20,00 (niet voor bevallingsmassage, daarvoor geldt het bovenstaande tarief) in de gemeente Utrecht, daarbuiten €1 per minuut reistijd.
  • Bevallingsmassage thuis/geboortehuis/ziekenhuis 1e uur €145, vervolguren €60, inclusief reistijd.

Tegoedbon & U-pas

Het is ook mogelijk om een zwangere of net bevallen vrouw een tegoedbon cadeau te doen, bijvoorbeeld om als partner, collega, familielid of buurvrouw de zwangere dame of kraamvrouw te verrassen. Dan ontvangt de gelukkige een voucher met code om één of meerdere sessies mee af te rekenen, of een online cursus mee te volgen. Ook kun je hier je U-pas tegoed besteden aan behandelingen & cursussen. Neem contact op om je tegoedbon te bestellen.

Vrije Hypnobirthing Cursus – Hypnobirthing Pro (Nederlands of Engelstalig)

Hypnobirthing cursussen komen bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding uit het budget voor geboortezorg. Lees hier verder voor een overzicht en extra info voor de zorgverzekeraar.

Doula

Voor doula services gelden geen vergoedingen uit de aanvullende zorgverzekering, maar de diensten kunnen wel aanvullend zijn op de consulten en zwangerschapscursus waar dit wel voor geldt. Vraag een offerte aan voor maatwerk begeleiding.

Vergoeding bedrijven

Heb je een eigen bedrijf, dan zijn de kosten van de belasting aftrekbaar. In specifieke gevallen kan je werkgever of de gemeente de kosten vergoeden, vaak in verband met herstel bij ziekte of persoonlijke ontwikkeling.

Open chat
1
Scan de code
Hallo daar 👋 Als je vragen hebt, dan ben ik er voor je.